Exploitant van deze website

mobile-stages.nl

mobile-stages.nl - Info Point

Sint Servatiusweg 169
NL- 5803 Ad Venray 

 

Web www.mobile-stages.nl
eMail service [at] mobile-stages.nl


Eigenaar Dipl.-Ing. (FH) Thomas Holtnanns

Master-en verantwoordelijk van het gebied van toneel / studio volgens § 39 van de VStättVO

Kusenweg 1
D-47669 Wachtendonk

BTW-Nummer: DE 215614289

Fon +49 (0) 28 36-900 000
Fax +49 (0) 28 36-900 989
web www.mobile-stages.nl
email service [at] mobile-stages.nl
 

Disclaimer:
Ondanks zorgvuldige controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. voor de inhoud van de gelinkte site's zijn de bedrijven zelf verantwoordelijk.

Algemene voorwaarden:
Elk ongeoorloofd gebruik, reproductie, verspreiding, publicatie of commerciële doeleinden zonder toestemming van de opsteller van de inhoud van deze website is verboden en zal strafrechtelijk en civielrechtelijk worden vervolgd! Een aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid of tijdigheid van de inhoud hier getoond wordt kan niet worden genomen! We nemen in geen geval aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door het gebruik van deze website! De bedrijfslogo's zijn gedeponeerde handelsmerken! Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de op deze site benamingen, handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve bedrijven en / of personen en onder het auteursrecht! Voor verder gebruik, je toestemming van de eigenaar van de rechten nodig! We hebben allemaal, getroffen mensen en bedrijven - voor zover dat mogelijk was - schriftelijk in kennis gesteld van de inhoud van het hier gebruikte. Moet nog steeds een bedrijf of paticulier voelt zich gekwetst in uw auteursrecht of handelsmerk, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen aan de dienst [at] tonmann.de. Een reactie zal direct plaatsvinden

Belangrijke opmerking voor alle links:
Bij arrest van 12 mei 1998-312 O 85/98 - "Aansprakelijkheid voor links" de arrondissementsrechtbank (LG) van Hamburg besloten dat men moet beantwoorden door het plaatsen van een link, de inhoud van de gelinkte pagina. Dit kan - zo de LG - alleen worden voorkomen door zich uitdrukkelijk te distantiëren van deze inhoud. Hierbij nemen wij uitdrukkelijk afstand van alle inhoud van alle gelinkte pagina's op onze website en wij niet over deze inhoud vast te stellen. Deze verklaring geldt voor alle links die op deze website.

© Copyright by mobile-stages.nl 2014